Далипагић: Видим Звезду на Фајнал фору!

“Шанса је ту, мада има још да се игра. Мало се прибојавам да Звезда, тачније играчи, као и Мегини, не уђу у стање еуфорије и то не би било добро", рекао је легендарни кошаркаш.

Кошарка 18.03.2016 | 14:20
Далипагић: Видим Звезду на Фајнал фору!

Легендарног Дражена Прају Далипагића позив Моззарт Спорта је затекао у Француској, али га то није спречило да помно прати сва кошаркашка дешавања. Зато смо почели разговор са АБА лигом и првом полуфиналном утакмицом која је одиграна у Подгорици (Будућност-Мега Лекс 81:85).

“Искрено помало изненађујући резултат, али у неку руку и није и Мега на челу са Дејаном Милојевићем одлично ради. Млади играчи су спремни да направе чудо, али и да упадну у еуфорију. Слажем се да је Будућност и даље фаворит и у другој утакмици, али понављам уколико не буде осцилација код Меге можда и добију другу утакмицу, рекао је Далипагић.

Да ли је Црвена звезда сигуран учесник финала Јадрана?

“Предност дајем црвено-белима, за нијансу су бољи од Цедевите и реално је да прођу до финала”.

Шта мислите о Звездином пласману у наредну рунду Евролиге?

“Шанса је ту, мада има још да се игра. Мало се прибојавам да Звезда, тачније играчи, као и Мегини, не уђу у стање еуфорије и то не би било добро. У неким размишљањима видим Звезду и међу четири најбоља тима Евролиге”.

У овом колу Топ 16 фазе Евролиге Панатинаикос игра са Локомотивом?

“Наравно навијам за Салета и наше играче, али противник је опасан. Изједначене су то екипе, надам се да ће се наши радовати”, закључио је својевремено најбољи играч на СП у Манили, Дражен Далипагић.

ПАО селектора Саше Ђорђевића игра у четвртак од 20.15, а Звезда са Уникахом игра дан касније у 20.45.

Коментари / 0

Оставите коментар