Dalipagić: Vidim Zvezdu na Fajnal foru!

“Šansa je tu, mada ima još da se igra. Malo se pribojavam da Zvezda, tačnije igrači, kao i Megini, ne uđu u stanje euforije i to ne bi bilo dobro", rekao je legendarni košarkaš.

Košarka 18.03.2016 | 14:20
Dalipagić: Vidim Zvezdu na Fajnal foru!

Legendarnog Dražena Praju Dalipagića poziv Mozzart Sporta je zatekao u Francuskoj, ali ga to nije sprečilo da pomno prati sva košarkaška dešavanja. Zato smo počeli razgovor sa ABA ligom i prvom polufinalnom utakmicom koja je odigrana u Podgorici (Budućnost-Mega Leks 81:85).

“Iskreno pomalo iznenađujući rezultat, ali u neku ruku i nije i Mega na čelu sa Dejanom Milojevićem odlično radi. Mladi igrači su spremni da naprave čudo, ali i da upadnu u euforiju. Slažem se da je Budućnost i dalje favorit i u drugoj utakmici, ali ponavljam ukoliko ne bude oscilacija kod Mege možda i dobiju drugu utakmicu, rekao je Dalipagić.

Da li je Crvena zvezda siguran učesnik finala Jadrana?

“Prednost dajem crveno-belima, za nijansu su bolji od Cedevite i realno je da prođu do finala”.

Šta mislite o Zvezdinom plasmanu u narednu rundu Evrolige?

“Šansa je tu, mada ima još da se igra. Malo se pribojavam da Zvezda, tačnije igrači, kao i Megini, ne uđu u stanje euforije i to ne bi bilo dobro. U nekim razmišljanjima vidim Zvezdu i među četiri najbolja tima Evrolige”.

U ovom kolu Top 16 faze Evrolige Panatinaikos igra sa Lokomotivom?

“Naravno navijam za Saleta i naše igrače, ali protivnik je opasan. Izjednačene su to ekipe, nadam se da će se naši radovati”, zaključio je svojevremeno najbolji igrač na SP u Manili, Dražen Dalipagić.

PAO selektora Saše Đorđevića igra u četvrtak od 20.15, a Zvezda sa Unikahom igra dan kasnije u 20.45.

Komentari / 0

Ostavite komentar