Ален Стевановић: Добро је - имаћу дјецу!

"Помислио сам да више нећу имати децу", рекао је кроз смех фудбалер Партизана о ситуацији из првенственог меча са Вождовцем када га је лопта погодила у... незгодно место. О дресу Партизана: "То је привилегија".

Фудбал 15.03.2016 | 21:30
Ален Стевановић: Добро је - имаћу дјецу!

Гол и асистенција Алена Стевановића у победи Партизана над Вождовцем (3:0) најава су бољих игара овог фудбалера, али и целог тима.

Стевановић има пуно поверење тренера Ивана Томића и стандардан је првотимац. Очигледно је да му такав статус и положај дају додатно самопоуздање. Уосталом, после силних прекршаја са пенала, управо је Стевановић био тај који је разбио малер у Хумској.

"Договор је био да ћу преузети одговорност ако дође до пенала и хвала Богу успели смо коначно да постигнемо гол и на тај начин. То нам је помогло да освојимо три бода. Моји другови који су претходно шутирали са 11 метара су одлични играчи и сигурно им је била намера да га изведу што је боље могуће. Дешава се да и најбољи фудбалери на свету промаше пенал", каже Стевановић за клупски сајт.

На почетку меча против Вождовца, Стевановић је спасао чист гол. Али, умало да га то скупо кошта. Ненад Маринковић, дојучерашњи фудбалер Партизана, упутио је снажан ударац ка голу, али се готово на гол-линији испречио Стевановић, кога је лопта погодила у... незгодно место.

"Помислио сам да више нећу моћи да имам децу (смех). Драго ми је што у трећој узастопној утакмици нисмо примили гол", каже Стевановић о том детаљу.

О својој форми каже...

"Шеф верује да ту могу највише да допринесем екипи. Моје је да прихватим његову одлуку и дам максимум. Немам никакав проблем са тиме, штавише, у последње четири утакмице два пута сам затресао мрежу, изнудио пенал и наместио један гол. Драго ми је што сам допринео успесима екипе. Међутим, увек може боље и увек има места за напредак. Најбитније је да Партизану иде добро".

О дресу Партизана...

"Привилегија је играти у Партизану. Истовремено, велика одговорност, треба знати носити то. Играо сам у Италији, нисте ни свесни колико људи имају лепо мишљење о Партизану, колико је он великИ због свих титула, играња у Европи, талентованих играча који су почели у њему. Привилегија је што смо добили прилику да играмо у Партизану и што смо део овог клуба. Морамо да играмо најбоље што можемо и да учИнимо све да усрећимо навијаче. Урадићемо све да буду поносни на нас", каже Ален Стевановић.

Упитан да ли очекује позив у национални тим, одговара:

"Једино што ме тренутно занима је фокус на Партизан и да дам све што имам за велики клуб".

Коментари / 0

Оставите коментар