Alen Stevanović: Dobro je - imaću djecu!

"Pomislio sam da više neću imati decu", rekao je kroz smeh fudbaler Partizana o situaciji iz prvenstvenog meča sa Voždovcem kada ga je lopta pogodila u... nezgodno mesto. O dresu Partizana: "To je privilegija".

Fudbal 15.03.2016 | 21:30
Alen Stevanović: Dobro je - imaću djecu!

Gol i asistencija Alena Stevanovića u pobedi Partizana nad Voždovcem (3:0) najava su boljih igara ovog fudbalera, ali i celog tima.

Stevanović ima puno poverenje trenera Ivana Tomića i standardan je prvotimac. Očigledno je da mu takav status i položaj daju dodatno samopouzdanje. Uostalom, posle silnih prekršaja sa penala, upravo je Stevanović bio taj koji je razbio maler u Humskoj.

"Dogovor je bio da ću preuzeti odgovornost ako dođe do penala i hvala Bogu uspeli smo konačno da postignemo gol i na taj način. To nam je pomoglo da osvojimo tri boda. Moji drugovi koji su prethodno šutirali sa 11 metara su odlični igrači i sigurno im je bila namera da ga izvedu što je bolje moguće. Dešava se da i najbolji fudbaleri na svetu promaše penal", kaže Stevanović za klupski sajt.

Na početku meča protiv Voždovca, Stevanović je spasao čist gol. Ali, umalo da ga to skupo košta. Nenad Marinković, dojučerašnji fudbaler Partizana, uputio je snažan udarac ka golu, ali se gotovo na gol-liniji isprečio Stevanović, koga je lopta pogodila u... nezgodno mesto.

"Pomislio sam da više neću moći da imam decu (smeh). Drago mi je što u trećoj uzastopnoj utakmici nismo primili gol", kaže Stevanović o tom detalju.

O svojoj formi kaže...

"Šef veruje da tu mogu najviše da doprinesem ekipi. Moje je da prihvatim njegovu odluku i dam maksimum. Nemam nikakav problem sa time, štaviše, u poslednje četiri utakmice dva puta sam zatresao mrežu, iznudio penal i namestio jedan gol. Drago mi je što sam doprineo uspesima ekipe. Međutim, uvek može bolje i uvek ima mesta za napredak. Najbitnije je da Partizanu ide dobro".

O dresu Partizana...

"Privilegija je igrati u Partizanu. Istovremeno, velika odgovornost, treba znati nositi to. Igrao sam u Italiji, niste ni svesni koliko ljudi imaju lepo mišljenje o Partizanu, koliko je on velikI zbog svih titula, igranja u Evropi, talentovanih igrača koji su počeli u njemu. Privilegija je što smo dobili priliku da igramo u Partizanu i što smo deo ovog kluba. Moramo da igramo najbolje što možemo i da učInimo sve da usrećimo navijače. Uradićemo sve da budu ponosni na nas", kaže Alen Stevanović.

Upitan da li očekuje poziv u nacionalni tim, odgovara:

"Jedino što me trenutno zanima je fokus na Partizan i da dam sve što imam za veliki klub".

Komentari / 0

Ostavite komentar