Видео: Моника Селеш је ову тајну крила 23 године...!

Један тренутак потпуно је променио све... До тог кобног дана 1993. године Моника Селеш је била најбоља тенисерка света. А онда је гест лудака потпуно зауставио ову девојку рођену у Новом Саду.

Тенис 16.03.2016 | 11:40
Видео: Моника Селеш је ову тајну крила 23 године...!

Играла је у четвртини финала турнира у Хамбургу, и чинило се да је све нормално. А онда је Немац Гантер Пархе скочио са тирбина и Селешову ранио ножем. Од убода у леђа никада се није опоравила. Рана је зарасла, али психички ожиљци су остали заувек. Моника је открила још једну тајну.

- Дуго сам ово чувала за себе, али напад ножем оставио је и једну сасвим необичну последицу на мене. Уз страхове и фобије више нисам могла да контролишем апетит. То је трајало годинама. Било ме је срамота јер нисам могла да прихватим да нешто нисам могла да држим под контролом. Појела бих огромне количине хране у кратком времену и то се онда лоше одразило на физичку припрему након повратка на терен - рекла је Селешова за један амерички магазин.

Пархе због овог геста никада није био у затвору, утврђено је да има психички проблем и одлежао је само две године у специјалној установи.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

рс

16.03.2016 10:53

Па сви знамо да су јој ово намјерно урадила и да је била освета јер је играла за Југославију.Ова издајницка власт је оставила,никад нису хтјели са њом неки контакт или да је ангазују за несто јер смрдине мисле само на своје ратно профитерске гу.ице.Моника Селес це увјек бити дио насег народа.Поздрав из РС за Малу Мо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејфо

16.03.2016 11:21

Моника је играла за америку