Video: Monika Seleš je ovu tajnu krila 23 godine...!

Jedan trenutak potpuno je promenio sve... Do tog kobnog dana 1993. godine Monika Seleš je bila najbolja teniserka sveta. A onda je gest ludaka potpuno zaustavio ovu devojku rođenu u Novom Sadu.

Tenis 16.03.2016 | 11:40
Video: Monika Seleš je ovu tajnu krila 23 godine...!

Igrala je u četvrtini finala turnira u Hamburgu, i činilo se da je sve normalno. A onda je Nemac Ganter Parhe skočio sa tirbina i Selešovu ranio nožem. Od uboda u leđa nikada se nije oporavila. Rana je zarasla, ali psihički ožiljci su ostali zauvek. Monika je otkrila još jednu tajnu.

- Dugo sam ovo čuvala za sebe, ali napad nožem ostavio je i jednu sasvim neobičnu posledicu na mene. Uz strahove i fobije više nisam mogla da kontrolišem apetit. To je trajalo godinama. Bilo me je sramota jer nisam mogla da prihvatim da nešto nisam mogla da držim pod kontrolom. Pojela bih ogromne količine hrane u kratkom vremenu i to se onda loše odrazilo na fizičku pripremu nakon povratka na teren - rekla je Selešova za jedan američki magazin.

Parhe zbog ovog gesta nikada nije bio u zatvoru, utvrđeno je da ima psihički problem i odležao je samo dve godine u specijalnoj ustanovi.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

rs

16.03.2016 10:53

Pa svi znamo da su joj ovo namjerno uradila i da je bila osveta jer je igrala za Jugoslaviju.Ova izdajnicka vlast je ostavila,nikad nisu htjeli sa njom neki kontakt ili da je angazuju za nesto jer smrdine misle samo na svoje ratno profiterske gu.ice.Monika Seles ce uvjek biti dio naseg naroda.Pozdrav iz RS za Malu Mo.

ODGOVORITE
Name

Sejfo

16.03.2016 11:21

Monika je igrala za ameriku