ИВ: Плишкова ''почистила'' повређену Ану!

Српска тенисерка Ана Ивановић на неславан начин окончала је учешће у Индијан Велсу у трећем колу.

Тенис 14.03.2016 | 20:15
ИВ: Плишкова ''почистила'' повређену Ану!

Боља од ње била је Каролина Плишкова са 6:2, 6:0 за само 49 минута – изгубила је десет последњих гемова и тако је четврти пут у исто толико мечева поражена од Чехиње.

На други сервис Ивановићева је освојила три од 21 поена, имала је шест дуплих грешака и укупно 28 неизнуђених грешака. Ана је имала проблема са десним коленом и због тога се лоше кретала.

Ана је изгубила осам од првих девет поена и Чехиња је брзо повела 2:0, да би се Ивановићева онда уписала на семафор.

Чинило се да се Ивановићева ослободила почетног притиска када је вратила брејк за 2:2 и повела 40:0 у следећем гему, али онда је уследио нови пад – пет узастопно изгубљених поена, од тога три дуплим грешкама.

За разлику од Ане, Плишкова је у следећем гему одсервирала три аса, а српска тенисерка и даље је била несигурна, па је Чехиња новим брејком дошла до 5:2.

Изгубила је Ивановићева први сет, а ништа боље није почео ни други сет – ужасно се кретала и већ на старту је Плишкова дошла до три везане брејк лопте. Реалзовала је другу и повела са 1:0.

Анина игра се распадала, Плишкова је играла солидно и убирала плодове после грешака ривалке, па је направила нови брејк и повела је са 3:0. Ту је био крај, и Плишкова је експресно окончала меч.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

идемо даље

14.03.2016 19:34

Само напријед Ана, најбоља си! Бице други пут боље. (п.с. овдје нико да кометарисе..па да, ради се о једној изузетно лијепој и кутурној спортасици...зато)

ОДГОВОРИТЕ