Радончић својевољно напустио болницу

Предсједник Савеза за бољу будућност Фахрудин Радончић је данас напустио Универзитетски клинички центар Сарајево (УКЦС), гдје се налазио на претрагама због проблема са срцем. Из Суда БиХ су потврдили да ће рочиште о изјашњењу о кривици бити одржано у сриједу у 9 сати.

Босна и Херцеговина 14.03.2016 | 18:40
Радончић својевољно напустио болницу

Радончић је враћен у притворску јединицу Суда БиХ. Он је на УКЦС је пребачен у сриједу, 9. марта, након што су код њега констатирани здравствени проблеми, тачније срчане тегобе.

Како је за Клиx.ба потврдио Радончићев адвокат Драган Барбарић, Радончић је болницу напустио на властиту одговорност, а наводно због великог притиска на конзилијум љекара који су лијечили Радончића.

"Док је боравио у болници неколико пута припадници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) долазили су да провјеравају и копирају медицинску документацију, али ја не знам по чијем налогу", рекао је Барбарић.

Асим Црналић, вођа тима одбране Фахрудина Радончића, каже да не жели детаљније говорити о пристисцима на конзилијум љекара.

"То је нешто што ћу оставити за судницу и тамо ће детаљно образложити", казао је Црналић.

Радончић је оптужен за кривична дјела удруживања ради чињења кривичних дјела, ометања рада правосуђа и давања награде или другог облика користи за трговину утицајем.

Извор: Прес РС

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мали џо

14.03.2016 17:48

Држи се царе - фукаре су се осилиле !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

14.03.2016 18:11

Држи се царе сад ће и дудук

ОДГОВОРИТЕ
Name

зумбул

14.03.2016 18:52

Богами стиснули су га баш право ни у болницу човјек неможе да га сипа не прати .Фахро баш ћеш како се мени чини заглавити него ти спакуј торбицу и у гусиње .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе хе

14.03.2016 23:14

Радончића за предсједника БиХ умјесто Бакира, Човића и Иванића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

15.03.2016 11:25

Ништа та тројица нису боља од њега!