Мурињо о повратку и лажима...!

Португалски стручњак каже да је "срећан" да сачека крај сезоне и онда се определи за неку од понуда.

Фудбал 14.03.2016 | 22:40
Мурињо о повратку и лажима...!

Жозе Мурињо (53) нада се да ће у јулу започети рад у новом клубу, а медијске спекулације током претходних недеља и месеци назвао је "лажима".

"Имао сам срећу да ми се након одласка из Челсија у децембру отворе добре опције, али одлучио сам да се повучем у угао и мирно чекам. Успут прочитам неколико лажи, чујем неколико лажи, али реалност је да припреме клубова за нову сезону почињу средином јула и да је то време када желим да будем негде", рекао је Мурињо за "БТ спорт".

Агенција која га заступа је након растанка са Челсијем издала саопштење, у коме је наглашено да трофејни тренер нема намеру да узима дужи одмор.

Између редова, то је била порука да је на располагању да одмах преузме неки други клуб, али му се очигледно није указала права шанса.

Медији су зимус спекулисали да ће Мурињо "сваког часа" постати менаџер Манчестер јунајтеда, али је Луј ван Гал упркос лошим резултатима и даље на функцији, за коју га уговор веже до лета 2017. године.

И даље не би било изненађење да Жозе Мурињо по завршетку сезоне буде промовисан управо на Олд Трафорду, мада је питање колико ће му тај посао бити примамљив ако "црвени ђаволи" не успеју да се пласирају у Лигу шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар