Murinjo o povratku i lažima...!

Portugalski stručnjak kaže da je "srećan" da sačeka kraj sezone i onda se opredeli za neku od ponuda.

Fudbal 14.03.2016 | 22:40
Murinjo o povratku i lažima...!

Žoze Murinjo (53) nada se da će u julu započeti rad u novom klubu, a medijske spekulacije tokom prethodnih nedelja i meseci nazvao je "lažima".

"Imao sam sreću da mi se nakon odlaska iz Čelsija u decembru otvore dobre opcije, ali odlučio sam da se povučem u ugao i mirno čekam. Usput pročitam nekoliko laži, čujem nekoliko laži, ali realnost je da pripreme klubova za novu sezonu počinju sredinom jula i da je to vreme kada želim da budem negde", rekao je Murinjo za "BT sport".

Agencija koja ga zastupa je nakon rastanka sa Čelsijem izdala saopštenje, u kome je naglašeno da trofejni trener nema nameru da uzima duži odmor.

Između redova, to je bila poruka da je na raspolaganju da odmah preuzme neki drugi klub, ali mu se očigledno nije ukazala prava šansa.

Mediji su zimus spekulisali da će Murinjo "svakog časa" postati menadžer Mančester junajteda, ali je Luj van Gal uprkos lošim rezultatima i dalje na funkciji, za koju ga ugovor veže do leta 2017. godine.

I dalje ne bi bilo iznenađenje da Žoze Murinjo po završetku sezone bude promovisan upravo na Old Trafordu, mada je pitanje koliko će mu taj posao biti primamljiv ako "crveni đavoli" ne uspeju da se plasiraju u Ligu šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar