Фернандињо: Четвртфинале ЛШ је велики корак напред!

Фудбалер Манчестер ситија Бразилац Фернандињо рекао је да би пласманом у четвртфинале Лиге шампиона тај клуб направио велики корак напред.

Фудбал 14.03.2016 | 20:00
Фернандињо: Четвртфинале ЛШ је велики корак напред!

Сити у среду увече дочекује кијевски Динамо, у реванш мечу осмине финала, након победе 3:1 у Украјини.

"У прилици смо да се пласирамо у четвртфинале Лиге шампиона први пут у клупској историји. То је велики корак за клуб, за све. То би требало да нам буде мотив да добро одиграмо сутра", рекао је Фернандињо.

Сити је у суботу одиграо без голова са Норичем у првенству и налази се на четвртом месту на табели са девет бодова заостатка за водећим Лестером, а довео је и у питање пласман у елиту следеће сезоне.

"Остало је још девет утакмица и чак и ако немамо шансу да будемо шампиони морамо да будемо медју четири најбоље екипе. Медјутим, нико се још није одрекао борбе за титулу, овај тим увек има шансу, борићемо се", рекао је Бразилац.

Динамо у утакмицу улази после првенствене победе над екипом Карпати од 2:1, а пораз Шахтјора од Дњипра га је оставио усамљеног на првом месту Премијер лиге.

"У реваншу не смемо да поновимо грешке које смо направили у Кијеву. Биће нам тешко да победимо, али покушаћемо", рекао је одбрамбени играч Динама Јевхен Качериди.

Динамо ће покушати да се пласира у четвртфинале Лиге шампиона први пут од 1999. године, када је напад украјинског тима предводио садашњи тренер Серхи Ребров.

Неизвестан је наступ Јаје Туреа и Давида Силве, док ће Микола Морожук због повреде колена одсуствовати у украјинском тиму.

У другој утакмици у среду Атлетко ће од 20.45 у Мадриду играти против ПСВ Ајндховена.

Коментари / 0

Оставите коментар