Видео - Мело вс Коби: Посљедњи пут против брата!

Пре неколико дана Коби Брајант је последњи пут играо против Леброна Џејмса, а у недељу се "опростио" са још једним адутом драфта из 2003. Кармелом Ентонијем.

Кошарка 16.03.2016 | 18:20
Видео - Мело вс Коби: Посљедњи пут против брата!

Био је то 29. међусобни окршај Кобија и Мела, који се Лејкерсима супротстављао као играч Њујорк Никса и Денвер Нагетса.

Овај последњи чин Коби вс Мело припао је Ентонију, јер су Никси славили у Стејплс центру 90:87, тројком Хосеа Калдерона у последњим стотинкама.

Међутим, управо је Ентони омогућио Никсима славље у Лос Анђелесу, јер је 12 од својих 26 поена (10/20 из игре) постигао у последњој четвртини. Имао је и 12 скокова уз 4 асистенције, те по блокаду и изгубљену лопту.

"Веома емотивна ситуација. Играо сам против једног од најбољих играча свих времена, мог пријатеља и брата последњи пут. Ово није само кошаркашка веза, игра нас је спојила, али ово превазилази паркет и иде на знатно виши ниво", рекао је Ентони.

Брајант није био на свом најбољем нивоу, али је са 14 поена (5/15), те две асистенције и украденом лоптом био један од бољих играча Лејкерса.

"Водили смо много битака током година. Увек је чудно када помислиш да је последњи пут. Али је и забавно", рекао је Брајант.

Коментари / 0

Оставите коментар