Video - Melo vs Kobi: Posljednji put protiv brata!

Pre nekoliko dana Kobi Brajant je poslednji put igrao protiv Lebrona Džejmsa, a u nedelju se "oprostio" sa još jednim adutom drafta iz 2003. Karmelom Entonijem.

Košarka 16.03.2016 | 18:20
Video - Melo vs Kobi: Posljednji put protiv brata!

Bio je to 29. međusobni okršaj Kobija i Mela, koji se Lejkersima suprotstavljao kao igrač Njujork Niksa i Denver Nagetsa.

Ovaj poslednji čin Kobi vs Melo pripao je Entoniju, jer su Niksi slavili u Stejpls centru 90:87, trojkom Hosea Kalderona u poslednjim stotinkama.

Međutim, upravo je Entoni omogućio Niksima slavlje u Los Anđelesu, jer je 12 od svojih 26 poena (10/20 iz igre) postigao u poslednjoj četvrtini. Imao je i 12 skokova uz 4 asistencije, te po blokadu i izgubljenu loptu.

"Veoma emotivna situacija. Igrao sam protiv jednog od najboljih igrača svih vremena, mog prijatelja i brata poslednji put. Ovo nije samo košarkaška veza, igra nas je spojila, ali ovo prevazilazi parket i ide na znatno viši nivo", rekao je Entoni.

Brajant nije bio na svom najboljem nivou, ali je sa 14 poena (5/15), te dve asistencije i ukradenom loptom bio jedan od boljih igrača Lejkersa.

"Vodili smo mnogo bitaka tokom godina. Uvek je čudno kada pomisliš da je poslednji put. Ali je i zabavno", rekao je Brajant.

Komentari / 0

Ostavite komentar