Пар који је вољела цијела Југославија

Ретке су љубави које опстају и остају да се препричавају, а једна таква, јака, ванвременска и посебна, била је она између Драгана Николића и Милене Дравић.

Забава 14.03.2016 | 09:36
Пар који је вољела цијела Југославија

Милена и Драган су били симболи једне срећније епохе које најбоље показује њихова сјајна енергија преточена у серијал „Образ уз образ“. Радили су заједно и на филмовима „Хороскоп“, „Како су се волеле две будале“, „Зона Замфирова“, а Нова година није била Нова година ако је они не најаве заједничком рекламом. Сви су волели да их виде заједно!

Нису много причали о свом браку који је трајао више од 40 година, и о тајни своје љубави, али су енергију која их је повезивала преносили на сцену и постали синоним разумевања и поштовања међу супружницима, савршен пар.

- Мислим да је та љубав између Драгана и Милене, иако није згодно у овом тренутку причати о томе, била истинска љубав која је почивала на разумевању, поверењу, заједничким енергијама. Љубав је коначно опстала јер су обоје били људи од идентитета и имали су разумевање за професију, исту игру су играли - каже социолог Ратко Божовић за „Блиц“, објашњавајући како је једна љубав сачувала свој идентитет у овом времену.

Он истиче да их није блиско познавао, али да су оставили диван утисак на њега, као и на целу нацију.

- Једном сам их срео на аеродрому и разменили смо лепе речи. Били су ми јако симпатични. Имали су ту енергију и изградили су вредност постојања уз друго биће. То је прави пример љубави, са становишта нас који смо сведоци њиховог јавног живота. Они су имали заједничку снагу, иако истичем да је ово јако деликатна тема.

Миленине и Драганове колеге су увек поштовале њихову жељу да чувају детаље из своје приватности.

- Не бих се усудила да кажем нешто о томе, о тој дивној ствари - љубави, јер сматрам да јако треба поштовати Миленину и Гагину приватност - поручила је Тања Бошковић.

Милена је само једном приликом рекла да жали што нису више снимали заједно.

- Збиља штета, али пропуштено је непоправљива категорија. Сада мислим да се чак претерано нисмо једно другом мешали у посао - испричала је она

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар