Мараја Кери је зла вјештица

Морган Карет, старији брат поп диве Мараје Кери, открио је у интервјуу за британски "Тхе Сун", да је одавно изгубио контакт са славном сестром и да новости из њеног приватног живота сазнаје као и остатак света - када их таблоиди објаве на насловној страни.

Забава 14.03.2016 | 09:31
Мараја Кери је зла вјештица

Разлог да Марајин брат Морган, поново изнесе прљав веш старије сестре у јавност, како је објаснио, лежао је у чињеници "да им најстарија сестра Алисон, умире од сиде, а Мараја не жели да јој помогне".

- Сестра нам умире, а где је Мараја? Уверена је да је сјајна особа, а заправо је најобичнија зла вештица. Толико је безосећајна. Верујем да више новца троши на псећу храну, него што би потрошила како би осигурала да наша сестра добије одговарајућу негу -рекао је Морган на почетку разговора за "Тхе Сун", и додао да се ипак нада да ће се Мараја опаметити и урадити праву ствар.

Осим тога, Морган је открио да је са сестром прекинуо сваки контак још пре две године и да је вест о њеној веридби сазнао из новина.

Покушао сам да ступим у контак са њом, али ме она игнорише. У једном мејлу сам јој чак написао да је моја супруга доживела спонтани побачај, а она се није удостојила ни да ми одговори - открио је Марајин брат.

Морган је објаснио да је такво понашање типично за Марају, која чак није хтела ни да помогне болесној сестри.

Прошле године Морган је свакодневно посећивао сестру у болници, која је дугогодишња зависница, када су се доктори уплашили да ће Алисон умрети, док се Мараја ниједном није дошла у посету.

- И Алисон ју је звала, али Мараја јој никада није узвратила позив. Тужна је то ситуација- закључио је на крају Морган.

У том периоду Морган је дао један интервју у ком није штедео сестру, упоредивши је са покојном соул дивом.

- Мараја ће завршити као Витни Хјустон. Мислим да никада нисам био у њеној близини док је била трезна, а то је стварно застрашујуће - рекао је тада Морган Карет.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар