Maraja Keri je zla vještica

Morgan Karet, stariji brat pop dive Maraje Keri, otkrio je u intervjuu za britanski "The Sun", da je odavno izgubio kontakt sa slavnom sestrom i da novosti iz njenog privatnog života saznaje kao i ostatak sveta - kada ih tabloidi objave na naslovnoj strani.

Zabava 14.03.2016 | 09:31
Maraja Keri je zla vještica

Razlog da Marajin brat Morgan, ponovo iznese prljav veš starije sestre u javnost, kako je objasnio, ležao je u činjenici "da im najstarija sestra Alison, umire od side, a Maraja ne želi da joj pomogne".

- Sestra nam umire, a gde je Maraja? Uverena je da je sjajna osoba, a zapravo je najobičnija zla veštica. Toliko je bezosećajna. Verujem da više novca troši na pseću hranu, nego što bi potrošila kako bi osigurala da naša sestra dobije odgovarajuću negu -rekao je Morgan na početku razgovora za "The Sun", i dodao da se ipak nada da će se Maraja opametiti i uraditi pravu stvar.

Osim toga, Morgan je otkrio da je sa sestrom prekinuo svaki kontak još pre dve godine i da je vest o njenoj veridbi saznao iz novina.

Pokušao sam da stupim u kontak sa njom, ali me ona ignoriše. U jednom mejlu sam joj čak napisao da je moja supruga doživela spontani pobačaj, a ona se nije udostojila ni da mi odgovori - otkrio je Marajin brat.

Morgan je objasnio da je takvo ponašanje tipično za Maraju, koja čak nije htela ni da pomogne bolesnoj sestri.

Prošle godine Morgan je svakodnevno posećivao sestru u bolnici, koja je dugogodišnja zavisnica, kada su se doktori uplašili da će Alison umreti, dok se Maraja nijednom nije došla u posetu.

- I Alison ju je zvala, ali Maraja joj nikada nije uzvratila poziv. Tužna je to situacija- zaključio je na kraju Morgan.

U tom periodu Morgan je dao jedan intervju u kom nije štedeo sestru, uporedivši je sa pokojnom soul divom.

- Maraja će završiti kao Vitni Hjuston. Mislim da nikada nisam bio u njenoj blizini dok je bila trezna, a to je stvarno zastrašujuće - rekao je tada Morgan Karet.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar