ИВ: Послије Кербер, испале Вознијацки и Мугуруса...

После елиминације шампионке Аустралијан опена Анђелике Кербер, у другом колу Индијан Велса добили смо још једно изненађење.

Тенис 13.03.2016 | 14:20
ИВ: Послије Кербер, испале Вознијацки и Мугуруса...

Кинескиња Шуај Женг, која је одиграла сјајно у Мелбурну, наставила је са добрим партијама и избацила Каролину Вознијацки са 4:6. 7:6 (10-8), 7:5.

Данкиња је боље отворила меч, добила први сет, али је после фестивала брејкова ипак попустила и одиграла слабије у тренуцима када се резултат ломио.

Женг је на тај начин обезбедила пласман у треће коло у којем је чека Белорускиња Викторија Азаренка, која је лако изашла на крај са Зарином Дијас – 6:3, 6:2.

Дарја Касаткина је максималним резултатом добила Ана-Лену Фридсам, док је Сем Стосур тек у одлучујућем сету била боља од Јанине Викмајер (2:6, 6:4, 7:6 (8-6)).

Већ смо писали да је тешком муком даље прошла и наша Ана Ивановић, а поред Кербер и Вознијацки, турнир је у раној фази завршила и четврта носитељка Гарбиње Мугуруса. Шпанкиња је изгубила од домаће представнице Кристине Мекхејл са 7:5, 6:1.

Тријумфе у другој рунди оствариле су још Роберта Винчи, Џоана Конта, Магдалена Рибарикова, Моника Пуиг, Белинда Бенчич, Тимеа Бачински, Јелина Свитолина и Каролина Плишкова.

Коментари / 0

Оставите коментар