IV: Poslije Kerber, ispale Voznijacki i Mugurusa...

Posle eliminacije šampionke Australijan opena Anđelike Kerber, u drugom kolu Indijan Velsa dobili smo još jedno iznenađenje.

Tenis 13.03.2016 | 14:20
IV: Poslije Kerber, ispale Voznijacki i Mugurusa...

Kineskinja Šuaj Ženg, koja je odigrala sjajno u Melburnu, nastavila je sa dobrim partijama i izbacila Karolinu Voznijacki sa 4:6. 7:6 (10-8), 7:5.

Dankinja je bolje otvorila meč, dobila prvi set, ali je posle festivala brejkova ipak popustila i odigrala slabije u trenucima kada se rezultat lomio.

Ženg je na taj način obezbedila plasman u treće kolo u kojem je čeka Beloruskinja Viktorija Azarenka, koja je lako izašla na kraj sa Zarinom Dijas – 6:3, 6:2.

Darja Kasatkina je maksimalnim rezultatom dobila Ana-Lenu Fridsam, dok je Sem Stosur tek u odlučujućem setu bila bolja od Janine Vikmajer (2:6, 6:4, 7:6 (8-6)).

Već smo pisali da je teškom mukom dalje prošla i naša Ana Ivanović, a pored Kerber i Voznijacki, turnir je u ranoj fazi završila i četvrta nositeljka Garbinje Mugurusa. Špankinja je izgubila od domaće predstavnice Kristine Mekhejl sa 7:5, 6:1.

Trijumfe u drugoj rundi ostvarile su još Roberta Vinči, Džoana Konta, Magdalena Ribarikova, Monika Puig, Belinda Benčič, Timea Bačinski, Jelina Svitolina i Karolina Pliškova.

Komentari / 0

Ostavite komentar