ИВ: Сигурни Чилић, Мари, Вавринка, Ћорић...!

У ноћи између суботе и недеље одиграно је неколико мечева другог кола на Мастерсу у Индијан Велсу, а фаворити су били више него сигурни.

Тенис 13.03.2016 | 13:40
ИВ: Сигурни Чилић, Мари, Вавринка, Ћорић...!

Енди Мари је имао ситних проблема против Марсела Гранољерса, али је и поред нешто споријег старта славио резултатом 6:4, 7:6 (7-3).

Мари ће се у следећој рунди састати са Федериком Делбонисом, који је дан раније у два сета елиминисао Жоаа Соузу.

Четврти играч света Стан Вавринка није имао проблема против Иље Марченка (6:3, 6:2), а даље су прошли и двојица хрватских играча – Марин Чилић и Борна Ћорић. Чилић је добио Рајана Херисона резултатом 6:4, 6:3, док је Ћорић био још убедљивији против Томажа Белучија, са два пута по 6:2.

Давид Гофан се мучио против Френсиса Тијафоа (6:3, 3:6, 7:6 (7-2)), а мало изненађење направио је Андреј Кузњецов из Русије који је избацио Жеремија Шардија са 6:4, 6:2.

Нешто раније пласман у треће коло обезбедили су Гвидо Пеља, Бернард Томић и Леонардо Мајер, који је победио Виктора Троицког.

На терену се нашао и повратник Хуан Мартин дел Потро, али није могао да пружи озбиљнији отпор Томашу Бердиху, док је Ник Кирјос још једном показао сву ’раскош’ свог темперамента.

Коментари / 0

Оставите коментар