IV: Sigurni Čilić, Mari, Vavrinka, Ćorić...!

U noći između subote i nedelje odigrano je nekoliko mečeva drugog kola na Mastersu u Indijan Velsu, a favoriti su bili više nego sigurni.

Tenis 13.03.2016 | 13:40
IV: Sigurni Čilić, Mari, Vavrinka, Ćorić...!

Endi Mari je imao sitnih problema protiv Marsela Granoljersa, ali je i pored nešto sporijeg starta slavio rezultatom 6:4, 7:6 (7-3).

Mari će se u sledećoj rundi sastati sa Federikom Delbonisom, koji je dan ranije u dva seta eliminisao Žoaa Souzu.

Četvrti igrač sveta Stan Vavrinka nije imao problema protiv Ilje Marčenka (6:3, 6:2), a dalje su prošli i dvojica hrvatskih igrača – Marin Čilić i Borna Ćorić. Čilić je dobio Rajana Herisona rezultatom 6:4, 6:3, dok je Ćorić bio još ubedljiviji protiv Tomaža Belučija, sa dva puta po 6:2.

David Gofan se mučio protiv Frensisa Tijafoa (6:3, 3:6, 7:6 (7-2)), a malo iznenađenje napravio je Andrej Kuznjecov iz Rusije koji je izbacio Žeremija Šardija sa 6:4, 6:2.

Nešto ranije plasman u treće kolo obezbedili su Gvido Pelja, Bernard Tomić i Leonardo Majer, koji je pobedio Viktora Troickog.

Na terenu se našao i povratnik Huan Martin del Potro, ali nije mogao da pruži ozbiljniji otpor Tomašu Berdihu, dok je Nik Kirjos još jednom pokazao svu ’raskoš’ svog temperamenta.

Komentari / 0

Ostavite komentar