Видео - Хидинк: Можда погледам с Костом ''Ангер манагмент''!

Менаџер Челсија Гус Хидинк рекао је да ће можда отићи заједно са Дијегом Костом да погледа филм 'Ангер манагмент' (Контрола беса).

Фудбал 13.03.2016 | 16:00
Видео - Хидинк: Можда погледам с Костом ''Ангер манагмент''!

Иако је искључен први пут још од децембра 2012, када је играо за мадридски Атлетико против Викторије Плзењ, Бразилац са шпанским пасошем још једном је потврдио да има и те како пргаву нарав, а при том је и покушао да 'уради' Луиса Суареса.

Играо се 84. минут четврфиналног меча ФА Купа између 'Плаваца' и Евертона, када је желео да се обрачуна се Гаретом Беријем који га је оборио с леђа. Најпре се попут петла закуцао енгелског везисту, а затим и одустао од намере да га угризе за врат.

Бери је прошао боље него Бранислав Ивановић, Ђорђо Кјелини или Отман Бакал – пошто се Луис Суарес није сусдржао да их не угризе.

Све у свему, иако се све на крају завршило загрљајем, Мајкл Оливер је Кости показао други жути картон и пут у свлачионицу, а иБери је који минут касније добио још један жути и искључен је.

"Мислим да је снимљено неколико филмова на ту тему, у једном од њих – Ангер манагмент – игра и Џек Николсон. Можда и одемо да га погледамо заједно", рекао је Хидинк, а затим се уозбиљио, "Нисам видео шта се тачно догодило, па не могу још увек да причам о томе. Али ми се чини да су га провоцирали све више како се дуел ближио крају".

'Карамеле' су прошле у полуфинале победом 2:0.

Коментари / 0

Оставите коментар