Video - Hidink: Možda pogledam s Kostom ''Anger managment''!

Menadžer Čelsija Gus Hidink rekao je da će možda otići zajedno sa Dijegom Kostom da pogleda film 'Anger managment' (Kontrola besa).

Fudbal 13.03.2016 | 16:00
Video - Hidink: Možda pogledam s Kostom ''Anger managment''!

Iako je isključen prvi put još od decembra 2012, kada je igrao za madridski Atletiko protiv Viktorije Plzenj, Brazilac sa španskim pasošem još jednom je potvrdio da ima i te kako prgavu narav, a pri tom je i pokušao da 'uradi' Luisa Suaresa.

Igrao se 84. minut četvrfinalnog meča FA Kupa između 'Plavaca' i Evertona, kada je želeo da se obračuna se Garetom Berijem koji ga je oborio s leđa. Najpre se poput petla zakucao engelskog vezistu, a zatim i odustao od namere da ga ugrize za vrat.

Beri je prošao bolje nego Branislav Ivanović, Đorđo Kjelini ili Otman Bakal – pošto se Luis Suares nije susdržao da ih ne ugrize.

Sve u svemu, iako se sve na kraju završilo zagrljajem, Majkl Oliver je Kosti pokazao drugi žuti karton i put u svlačionicu, a iBeri je koji minut kasnije dobio još jedan žuti i isključen je.

"Mislim da je snimljeno nekoliko filmova na tu temu, u jednom od njih – Anger managment – igra i Džek Nikolson. Možda i odemo da ga pogledamo zajedno", rekao je Hidink, a zatim se uozbiljio, "Nisam video šta se tačno dogodilo, pa ne mogu još uvek da pričam o tome. Ali mi se čini da su ga provocirali sve više kako se duel bližio kraju".

'Karamele' su prošle u polufinale pobedom 2:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar