Шарапова: Нисам се претварала да сам повређена!

Марија Шарапова објавила је писмо на својој ’Фејсбук’ страници после појединих медијских текстова који јој се нису свидели.

Тенис 13.03.2016 | 15:40
Шарапова: Нисам се претварала да сам повређена!

Рускиња, која је протеклог понедељка објавила да је током Аустралијан опена пала на допинг тесту, сматра да није у довољној мери упозорена на промене у антидопинг програму.

У питању је мелдонијум, медикамент који је Шарапова користила од 2006. године, а од 2016. је забрањен.

„Ово је упућено мојим навијачима. Желим да поделим са вама неке информације. Одлучна сам да се одупрем неким погрешним извештајима у медијима“, написала је Шарапова која је покушала да објасни да није упозорена на време о променама у антидопинг програму.

„Нема изговора за то што нисам знала за забрану. Већ сам говорила о 22. децембру 2015. и електронсој пошти коју сам добила. Назив је био „главне промене у антидопинг систему у тенису за 2016.“ Требало је да обратим више пажње на то“, додаје Шарапова која ипак каже да није упозорена пет пута како пише у појединим медијима.

„Поносна сам како сам одиграла ово. Била сам искрена. Нисам се претварала да сам повређена како бих сакрила истину о мојим тестовима. Радујем се саслушању ИТФ. Надам се да ће ми бити дозвољено да играм поново. Али, шта год да буде, желим да моји навијачи знају истину и чињенице“.

Коментари / 0

Оставите коментар