Šarapova: Nisam se pretvarala da sam povređena!

Marija Šarapova objavila je pismo na svojoj ’Fejsbuk’ stranici posle pojedinih medijskih tekstova koji joj se nisu svideli.

Tenis 13.03.2016 | 15:40
Šarapova: Nisam se pretvarala da sam povređena!

Ruskinja, koja je proteklog ponedeljka objavila da je tokom Australijan opena pala na doping testu, smatra da nije u dovoljnoj meri upozorena na promene u antidoping programu.

U pitanju je meldonijum, medikament koji je Šarapova koristila od 2006. godine, a od 2016. je zabranjen.

„Ovo je upućeno mojim navijačima. Želim da podelim sa vama neke informacije. Odlučna sam da se oduprem nekim pogrešnim izveštajima u medijima“, napisala je Šarapova koja je pokušala da objasni da nije upozorena na vreme o promenama u antidoping programu.

„Nema izgovora za to što nisam znala za zabranu. Već sam govorila o 22. decembru 2015. i elektronsoj pošti koju sam dobila. Naziv je bio „glavne promene u antidoping sistemu u tenisu za 2016.“ Trebalo je da obratim više pažnje na to“, dodaje Šarapova koja ipak kaže da nije upozorena pet puta kako piše u pojedinim medijima.

„Ponosna sam kako sam odigrala ovo. Bila sam iskrena. Nisam se pretvarala da sam povređena kako bih sakrila istinu o mojim testovima. Radujem se saslušanju ITF. Nadam se da će mi biti dozvoljeno da igram ponovo. Ali, šta god da bude, želim da moji navijači znaju istinu i činjenice“.

Komentari / 0

Ostavite komentar