Чепурин воли српски пребранац с кобајом!

Ништа без пасуља! Супруга руског амбасадора у Србији Александра Чепурина, Наталија Чепурина, открила је за “Ало!” да њен супруг Александар обожава српску кухињу, али да му је пребранац омиљено јело!

Србија 12.03.2016 | 20:40
Чепурин воли српски пребранац с кобајом!

Александар и ја волимо српску кухињу, има толико лепих специјалитета. Међутим, он највише воли пребранац са кобасицом - рекла је видно насмејана Наталија и додала да је њен супруг велики љубитељ руске кухиње.

"Он у Русији једе заиста све. Оно што вам ја препоручујем да пробате од руских јела је боршч чорба. Одушевићете се", говори Чепуринова.

Она сматра да постоји велика сличност између српског и руског кулинарства, али примећује и малу разлику.

Ваша храна је више зачињена, али су нам јела веома слична јер у сваком има доста поврћа и меса - завршава Чепуринова, која је у Београду отворила Дан интернационалне кухиње посвећен Русији. Загонетни руски укуси и мелодија са простора ове пријатељске земље обележиле су ову пријатну вечерњу манифестацију.

"Дан националне традиционалне кухиње је дан када су људи уједињени за столом уз јако укусну храну песму и игру", рекла је супруга руског амбасадора приликом отварања овог догађаја.

Александар Васиљевич Чепурин амбасадор је Руске Федерације у Србији још од 26. септембра 2012. године, а његова супруга Наталија је магистар медицинских наука и врхунски лекар-кардиолог, и радила је у најбољим клиникама у Москви.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

007

12.03.2016 20:28

Хебо га пребранац де вис једном помозите овом опљацканом и понизеном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

помоц

13.03.2016 04:56

Помоце они нама оним послије пребранца.

ОДГОВОРИТЕ