Čepurin voli srpski prebranac s kobajom!

Ništa bez pasulja! Supruga ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Čepurina, Natalija Čepurina, otkrila je za “Alo!” da njen suprug Aleksandar obožava srpsku kuhinju, ali da mu je prebranac omiljeno jelo!

Srbija 12.03.2016 | 20:40
Čepurin voli srpski prebranac s kobajom!

Aleksandar i ja volimo srpsku kuhinju, ima toliko lepih specijaliteta. Međutim, on najviše voli prebranac sa kobasicom - rekla je vidno nasmejana Natalija i dodala da je njen suprug veliki ljubitelj ruske kuhinje.

"On u Rusiji jede zaista sve. Ono što vam ja preporučujem da probate od ruskih jela je boršč čorba. Oduševićete se", govori Čepurinova.

Ona smatra da postoji velika sličnost između srpskog i ruskog kulinarstva, ali primećuje i malu razliku.

Vaša hrana je više začinjena, ali su nam jela veoma slična jer u svakom ima dosta povrća i mesa - završava Čepurinova, koja je u Beogradu otvorila Dan internacionalne kuhinje posvećen Rusiji. Zagonetni ruski ukusi i melodija sa prostora ove prijateljske zemlje obeležile su ovu prijatnu večernju manifestaciju.

"Dan nacionalne tradicionalne kuhinje je dan kada su ljudi ujedinjeni za stolom uz jako ukusnu hranu pesmu i igru", rekla je supruga ruskog ambasadora prilikom otvaranja ovog događaja.

Aleksandar Vasiljevič Čepurin ambasador je Ruske Federacije u Srbiji još od 26. septembra 2012. godine, a njegova supruga Natalija je magistar medicinskih nauka i vrhunski lekar-kardiolog, i radila je u najboljim klinikama u Moskvi.

Izvor: Alo

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

007

12.03.2016 20:28

Hebo ga prebranac de vis jednom pomozite ovom opljackanom i ponizenom narodu.

ODGOVORITE
Name

pomoc

13.03.2016 04:56

Pomoce oni nama onim poslije prebranca.

ODGOVORITE