ПЛ БиХ: Радник данас чека Олимпик

Радник ће на Градском стадиону у Бијељини у оквиру 21. кола Премијер лиге БиХ, дочекати Олимпик. Прошлонедељни минимални пораз у Тузли од Слободе, осим губитка бодова узроковао је одсуство пар битних играча због суспензија. Првотимци и стручни штаб Радника са дозом опреза приступају овом сусрету, јер је након побједе над Борцем у прошлом колу тим Олимпика поново у игри за опстанак.

Фудбал 12.03.2016 | 10:40
ПЛ БиХ: Радник данас чека Олимпик

Радник ће у ову утакмицу ући без двојице стандардних играча средине терена Дине Бешировића, те Аднана Шећеровића који одрађују суспензију због жутих. Тренер Славко Петровић ће морати да комбинује састав, а свакако га може радовати опоравак од повреда Машића и Зељковића, који су играли у сриједу у Лукавцу у 1/4 финалу Купа БиХ.

Утакмица између Радника и Олимпика на Градском стадиону у Бијељини почиње у 15 часова, а сваки посјетилац са купљеном картом ће на поклон добити 100 г Дино Кафе, новог спонзора ФК Радник.

Душан Хоџић сматра да је Олимпик, чврста екипа али не и непобједива. - Олимпик је екипа која је квалитетна и сматрам да је ова позиција гдје се сада налазе само тренутна слабост. Морамо бити опрезни јер нам у госте долази искусан тим који је жедан успјеха у шампионату. Вјерујем да ћемо уз помоћ наших навијача доћи то побједе која ће нас учврстит у горњрм дијелу табеле - поручио је фудбалер Радника Душан Хоџић.

Ненад Срећковић, зимско појачање Радника се опоравио од потреса мозга задобијеног у Тузли и спреман је за утакмицу против Олимпика. - Имао сам лакши потрес мозга на самом почетку утакмице у Тузли, али нисам осјећао никакве тегобе, па сам био спреман и одиграо утакмицу у купу против Радничког из Лукавца. Против Олимпика ће нам свакако недостајати кажњени играчи, али имамо квалитетне играче на клупи који их могу са успјешно заменити. Ми у утакмицу улазимо са жељом да побиједимо, а на то нас обавезују домаћи терен и наша публика. Даћемо све од себе да освојимо 3 бодакојим ћемо се задржати у врху табеле.

Срећковић је у својој каријери наступао за Црвену Звезду, многе клубове из Србије и Словеније, али и Де Графшап у Холандији, те Фредрикстад у Шведској, па може упоредити квалитет Премијер лиге са окружењем.

- Тек је почетак првенства, не могу још судити о томе која је лига боља. Мој утисак на основу прве двије утакмице је да је Премијер лига изузетно напедовала и да се игра квалитетан фудбал. Што се мене тиче најбитније ми је са су ме саиграчи добро прихватили. Њихови људски и играчки квалитети су на високом нивоу, тако да са оптимизмом очекујемо наставак првенства и купа.

Коментари / 0

Оставите коментар