ЕЛ: Звезда чека ПАО и гледа Топ 8!

Кошаркаши Црвене звезде дочекују Панатинаикос у мечу 10. кола Топ 16 фазе Евролиге.

Кошарка 11.03.2016 | 19:00
ЕЛ: Звезда чека ПАО и гледа Топ 8!

Црвена звезда дочекаће у Београдској арени од 20.00 грчког представника у дуелу у којем може да направи велики корак ка следећој рунди.

Црвено-бели после девет одиграних утакмица заузимају четврту позицију у Групи Е са пет победа и четири пораза, док је ПАО трећи са шест тријумфа и три пораза. Црвено-бели славили су у сусрету првог круга у Атини.

Тренер Дејан Радоњић је поновио да очекује веома тешку утакмицу и оценио да је ПАО доводјењем неколико играча добио на додатном квалитету.

"Видело се одмах да су доводјењем направили искорак. Победили су Фенер, а онда су и у Малаги били изузетно добри. Много тога ће они имати да покажу у наставку такмичења и с оптимизмом размишљају о четвртфиналу, а можда и више од тога", рекао је тренер црвено-белих.

Тренер Панатинаикоса Александар Ђорђевић каже да је његов тим спреман за веома тежак меч са Црвеном звездом.

“Ово нам је друго узастопно гостовање, после Малаге идемо у Београд на судар са јаким и квалитетним тимом. Успели су да нас победу у Атини, знамо да су добри и зато морамо да играмо тимски и у нападу и у одбрани. Верујем у своје играче, даћемо све од себе да остваримо шесту победу у низу“, рекао је Ђорђевић.

Коментари / 0

Оставите коментар