EL: Zvezda čeka PAO i gleda Top 8!

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Panatinaikos u meču 10. kola Top 16 faze Evrolige.

Košarka 11.03.2016 | 19:00
EL: Zvezda čeka PAO i gleda Top 8!

Crvena zvezda dočekaće u Beogradskoj areni od 20.00 grčkog predstavnika u duelu u kojem može da napravi veliki korak ka sledećoj rundi.

Crveno-beli posle devet odigranih utakmica zauzimaju četvrtu poziciju u Grupi E sa pet pobeda i četiri poraza, dok je PAO treći sa šest trijumfa i tri poraza. Crveno-beli slavili su u susretu prvog kruga u Atini.

Trener Dejan Radonjić je ponovio da očekuje veoma tešku utakmicu i ocenio da je PAO dovodjenjem nekoliko igrača dobio na dodatnom kvalitetu.

"Videlo se odmah da su dovodjenjem napravili iskorak. Pobedili su Fener, a onda su i u Malagi bili izuzetno dobri. Mnogo toga će oni imati da pokažu u nastavku takmičenja i s optimizmom razmišljaju o četvrtfinalu, a možda i više od toga", rekao je trener crveno-belih.

Trener Panatinaikosa Aleksandar Đorđević kaže da je njegov tim spreman za veoma težak meč sa Crvenom zvezdom.

“Ovo nam je drugo uzastopno gostovanje, posle Malage idemo u Beograd na sudar sa jakim i kvalitetnim timom. Uspeli su da nas pobedu u Atini, znamo da su dobri i zato moramo da igramo timski i u napadu i u odbrani. Verujem u svoje igrače, daćemo sve od sebe da ostvarimo šestu pobedu u nizu“, rekao je Đorđević.

Komentari / 0

Ostavite komentar