Емотивна Шарапова: Вратили сте ми осмјех на лице!

Марија Шарапова пролази кроз најтеже дане у каријери, а ретку утеху проналази у томе што јој навијачи пружају подршку.

Тенис 11.03.2016 | 20:20
Емотивна Шарапова: Вратили сте ми осмјех на лице!

Управо њима Рускиња се обратила на Фејсбуку и захвалила им се на томе што су уз њу.

“Пробудила сам се јуче ујутру и видела сам пун ’инбокс’ порука љубави и саосећања. Први мејл био је од мог најбољег пријатеља, типа особе који може да вас расплаче или засмеје једном речју – провела сам цело вече причајући с њим телефоном, али позвао ме је да види како сам“, почела је Маша.

“И обично волим јутра. Нови дан, нови почетак, али ово није било обично јутро. Ништа ми друго није падало на памет у шест ујутру, осим да сам одлучна да поново играм тенис и надам се да ћу добити шансу за то. Волела бих да не морам да пролазим кроз ово, али морам и проћи ћу“, додала је Рускиња рођена 1987. године.

У каријери је Шарапова освојила пет Грен слем титула, а питање је хоће ли добити шансу да се бори за шесту.

“Било ми је потребно да се ознојим, да изгурам све то, као што сам радила целог живота, тако да сам пошла у теретану. Онда сам приметила да ме прати гомила аутомобила са затамњеним стаклима. Стари добри папараци, поново су на трагу“, написала је Шарапова и додала:

“Нисам била много на интернету осим чудне потраге за новим антикварним столом за кафу (потпуно насумично, знам), али моји пријатељи направили су колаж од свих ваших дивних порука и ’хештегова’ које сте направили ((‪#‎ИСтандWитхМариа анд ‪#‎ЛетМариаПлаy). Провела сам цело поподне читајући то поред мог пса, који није могао да разуме зашто је то важније од шетње коју је очекивао“.

Маша је написала да је поносна што има такве навијаче и додала је:

“Само неколико сати од објаве, показали сте ми верност и подршку какву могу да очекују само они који су на врху. Желела сам да вам кажем да су ваше дивне речи ставиле осмех на моје лице. Волела бих опет да заиграм и надам се да ћу добити прилику. Ваше поруке биле су сјајно охрабрење и ову поруку пишем само да бих вам се захвалила. Много вам хвала“.

Коментари / 0

Оставите коментар