Emotivna Šarapova: Vratili ste mi osmjeh na lice!

Marija Šarapova prolazi kroz najteže dane u karijeri, a retku utehu pronalazi u tome što joj navijači pružaju podršku.

Tenis 11.03.2016 | 20:20
Emotivna Šarapova: Vratili ste mi osmjeh na lice!

Upravo njima Ruskinja se obratila na Fejsbuku i zahvalila im se na tome što su uz nju.

“Probudila sam se juče ujutru i videla sam pun ’inboks’ poruka ljubavi i saosećanja. Prvi mejl bio je od mog najboljeg prijatelja, tipa osobe koji može da vas rasplače ili zasmeje jednom rečju – provela sam celo veče pričajući s njim telefonom, ali pozvao me je da vidi kako sam“, počela je Maša.

“I obično volim jutra. Novi dan, novi početak, ali ovo nije bilo obično jutro. Ništa mi drugo nije padalo na pamet u šest ujutru, osim da sam odlučna da ponovo igram tenis i nadam se da ću dobiti šansu za to. Volela bih da ne moram da prolazim kroz ovo, ali moram i proći ću“, dodala je Ruskinja rođena 1987. godine.

U karijeri je Šarapova osvojila pet Gren slem titula, a pitanje je hoće li dobiti šansu da se bori za šestu.

“Bilo mi je potrebno da se oznojim, da izguram sve to, kao što sam radila celog života, tako da sam pošla u teretanu. Onda sam primetila da me prati gomila automobila sa zatamnjenim staklima. Stari dobri paparaci, ponovo su na tragu“, napisala je Šarapova i dodala:

“Nisam bila mnogo na internetu osim čudne potrage za novim antikvarnim stolom za kafu (potpuno nasumično, znam), ali moji prijatelji napravili su kolaž od svih vaših divnih poruka i ’heštegova’ koje ste napravili ((‪#‎IStandWithMaria and ‪#‎LetMariaPlay). Provela sam celo popodne čitajući to pored mog psa, koji nije mogao da razume zašto je to važnije od šetnje koju je očekivao“.

Maša je napisala da je ponosna što ima takve navijače i dodala je:

“Samo nekoliko sati od objave, pokazali ste mi vernost i podršku kakvu mogu da očekuju samo oni koji su na vrhu. Želela sam da vam kažem da su vaše divne reči stavile osmeh na moje lice. Volela bih opet da zaigram i nadam se da ću dobiti priliku. Vaše poruke bile su sjajno ohrabrenje i ovu poruku pišem samo da bih vam se zahvalila. Mnogo vam hvala“.

Komentari / 0

Ostavite komentar