Азар неће више играти за Челси?!

Многи су наступ Едена Азара против Пари Сен Жермена схватили и као поруку Роману Абрамовичу. Ево и зашто.

Фудбал 11.03.2016 | 20:40
Азар неће више играти за Челси?!

Не само зато што најбољи фудбалер Премијер лиге за сезону 2014/15 ове сезоне игра катастрофално и не само зато што његов менаџер софистицирано најављује прелазак управо у Пари Сен Жермен, једноставно говор тела и мимика Едена Азара говоре у прилог тврдње да он...

...неће играти за Челси наредне сезоне!

Утакмица са Пари Сен Жерменом и други пораз резултатом 1:2 од истог ривала само су употпунили слику омаленог Азара као незаинтересованог, празног и безопасног играча, који као да се труди да учини све да буде продат.

Иако зна да су играчи који су радили исту ствар потом морали да се извињавају традицији оданим навијачима у Енглеској, Азар је на полувремену сопствене партије за заборав заменио дресове са Анхелом Ди Маријом. Да скратимо, када су то радили момци попут Марија Балотелија и други, суочавали су се са жестоким критикама и морали да се извињавају, што Азару тешко да је промакло.

Челси је тада и даље био у игри, после 2:1 за "свеце" у Паризу било је 1:1 у реваншу и један гол у мрежи Кевина Трапа много би променио, али...

У других 45 минута, Челси је још нешто и одиграо до тренутка када је стрелац гола за домаће и најопаснији играч вечерас, иако је у свом стилу често падао без да га је ико дирао, Дијего Коста, морао да напусти игру због повреде.

А и није морао, ако питате Азара. Камерман, навијачи, новинари и "читачи са усана", приметили су да је Азар био бесан на Косту након што је овај затражио измену, да су њих двојица имала веома оштар и кратак разговор (тврде поједини новинари у Британији), а оно што је било очигледно је да се Белгијанцу апсолутно није играо фудбал након изласка центарфора из игре.

Видевши шта се догађа, привремени менаџер Челсија Гус Хидинк извео је Азара из игре, убацио Оскара, а омалени дриблер није ни потрчао да напусти терен, иако је његов тим у том тренутку морао бар нешто да покуша... Само је одшетао у свлачионицу у којој је већ као сувенир имао дрес Пари Сен Жермена.

Вероватно клуба у којем ће наступати у сезони 2016./17.!

"Где ћемо гледати Едена Азара следеће сезоне? Да сте ме то питали прошле године у ово време, рекао бих вам или у Реалу или у Барселони. Сада, не могу то ни да замислим", рекао је репортер ББЦ радија уживо у преносу.

Ако нам дозвољавате, сложили бисмо се с њим...

Коментари / 0

Оставите коментар