Хотел одбио да прими енглеске принчеве

Луксузни хотел у Француској одбио је да резервише собе за војводу и војвоткињу од Кембриџа, као и принца Харија уз образложење да су капацитети већ попуњени.

Свијет 10.03.2016 | 07:48
Хотел одбио да прими енглеске принчеве

“Ле Хôтел Маротте” у Амијену наводи да неће бити у могућности да обезбиједи смјештај принцу Вилијаму и Кејт Мидлтон за вријеме њиховог боравка у Француској поводом обиљежавања стогодишњице битке на Соми, јер су све собе већ резервисане, пише “Индепедент”.

“Британско Министарство спољашњих послова нас је контактирало у јануару да утврди можемо ли да обезбиједимо смјештај краљевској породици. Нажалост, морали смо смо да одбијемо понуду, јер је било немогуће наћи слободна мјеста. Заиста нисмо могли да кажемо муштеријама које су собе резервисале мјесецима унапријед и платиле услугу ‘Извините, краљевска породица долази, мораћемо да откажемо вашу резервацију’. То једноставно није етички”, изјавио је Оливер Валти, власник и управник хотела.

Луксузни хотел са пет звјездица има дванаест соба у модерним и традиционалним здањима, а ноћење кошта до 350 фунти.

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

праведно

10.03.2016 08:16

Да је код нас који гу.оња позвао који хотел избацили би пола присутних гостију, а о отказивању резервација да и не говоримо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

10.03.2016 14:33

То је у духу демократије. Тако требају да послују озбиљне хотелске установе. Вредности новац је иста код СВИХ гостију. Ко Први дјевојци ЊЕГОВА дјевојка!

Name

Даидза

10.03.2016 17:15

Који це им к....?

ОДГОВОРИТЕ