Hotel odbio da primi engleske prinčeve

Luksuzni hotel u Francuskoj odbio je da rezerviše sobe za vojvodu i vojvotkinju od Kembridža, kao i princa Harija uz obrazloženje da su kapaciteti već popunjeni.

Svijet 10.03.2016 | 07:48
Hotel odbio da primi engleske prinčeve

“Le Hôtel Marotte” u Amijenu navodi da neće biti u mogućnosti da obezbijedi smještaj princu Vilijamu i Kejt Midlton za vrijeme njihovog boravka u Francuskoj povodom obilježavanja stogodišnjice bitke na Somi, jer su sve sobe već rezervisane, piše “Indepedent”.

“Britansko Ministarstvo spoljašnjih poslova nas je kontaktiralo u januaru da utvrdi možemo li da obezbijedimo smještaj kraljevskoj porodici. Nažalost, morali smo smo da odbijemo ponudu, jer je bilo nemoguće naći slobodna mjesta. Zaista nismo mogli da kažemo mušterijama koje su sobe rezervisale mjesecima unaprijed i platile uslugu ‘Izvinite, kraljevska porodica dolazi, moraćemo da otkažemo vašu rezervaciju’. To jednostavno nije etički”, izjavio je Oliver Valti, vlasnik i upravnik hotela.

Luksuzni hotel sa pet zvjezdica ima dvanaest soba u modernim i tradicionalnim zdanjima, a noćenje košta do 350 funti.

Izvor: B92

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

pravedno

10.03.2016 08:16

Da je kod nas koji gu.onja pozvao koji hotel izbacili bi pola prisutnih gostiju, a o otkazivanju rezervacija da i ne govorimo.

ODGOVORITE
Name

MIHAILO Mikic

10.03.2016 14:33

To je u duhu demokratije. Tako trebaju da posluju ozbiljne hotelske ustanove. Vrednosti novac je ista kod SVIH gostiju. Ko Prvi djevojci NJEGOVA djevojka!

Name

Daidza

10.03.2016 17:15

Koji ce im k....?

ODGOVORITE