Видео: "Најгора ствар у Лондону је Тотенхем"!

Ни гужва, ни бука, ни пренасељеност, ни скупоћа...

Фудбал 11.03.2016 | 15:20
Видео: "Најгора ствар у Лондону је Тотенхем"!

Томаш Росицки, који ће ускоро напунити 36 година, не само да је најстарији играч у актуелном саставу Арсенала, већ и играч са најдужим стажом у клубу, уз Тија Волкота.

Обојица носе црвено-бели дрес од 2006. године.

У претходној деценији, поред много још чега, могли су да се увере у све предности и мане живота у Лондону, али и колико је јак ривалитет између комшија из северног дела града, Арсенала и Тотенхема.

Арсеналова телевизија направила је мини анкету међу играчима, а један одговор битно се разликовао од осталих.

Док су Волкот, Петр Чех, Санти Касорла и остали говорили о томе како у Лондону живе дивни људи, како може много тога лепог да се види, како су бука и гужва у саобраћају велики проблеми, Росицки је на питање шта је најбоље, а шта најгоре у енглеској престоници рекао само:

"Најбоље? Арсенал. Најгоре? Тотенхем".

Овај одговор није исечен из коначног колажа, да ли ће засметати углавном коректном менаџеру Арсену Венгеру, видећемо, али нема дилеме око тога да ће ове речи одзвонити многима у ушима у делу града званом – Тотенхем, конкрентно на стадиону "Вајт Харт Лејн" који је од "Емирејтса" удаљен око шест километара.

Росицки због нове тешке повреде у каријери која је иначе била обележена таквим пеховима, није одиграо ниједну утакмицу ове сезоне, а ево тече март...

Коментари / 0

Оставите коментар