Video: "Najgora stvar u Londonu je Totenhem"!

Ni gužva, ni buka, ni prenaseljenost, ni skupoća...

Fudbal 11.03.2016 | 15:20
Video: "Najgora stvar u Londonu je Totenhem"!

Tomaš Rosicki, koji će uskoro napuniti 36 godina, ne samo da je najstariji igrač u aktuelnom sastavu Arsenala, već i igrač sa najdužim stažom u klubu, uz Tija Volkota.

Obojica nose crveno-beli dres od 2006. godine.

U prethodnoj deceniji, pored mnogo još čega, mogli su da se uvere u sve prednosti i mane života u Londonu, ali i koliko je jak rivalitet između komšija iz severnog dela grada, Arsenala i Totenhema.

Arsenalova televizija napravila je mini anketu među igračima, a jedan odgovor bitno se razlikovao od ostalih.

Dok su Volkot, Petr Čeh, Santi Kasorla i ostali govorili o tome kako u Londonu žive divni ljudi, kako može mnogo toga lepog da se vidi, kako su buka i gužva u saobraćaju veliki problemi, Rosicki je na pitanje šta je najbolje, a šta najgore u engleskoj prestonici rekao samo:

"Najbolje? Arsenal. Najgore? Totenhem".

Ovaj odgovor nije isečen iz konačnog kolaža, da li će zasmetati uglavnom korektnom menadžeru Arsenu Vengeru, videćemo, ali nema dileme oko toga da će ove reči odzvoniti mnogima u ušima u delu grada zvanom – Totenhem, konkrentno na stadionu "Vajt Hart Lejn" koji je od "Emirejtsa" udaljen oko šest kilometara.

Rosicki zbog nove teške povrede u karijeri koja je inače bila obeležena takvim pehovima, nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone, a evo teče mart...

Komentari / 0

Ostavite komentar