Језиво: Мајка бацила своју бебу у ријеку?

Због сумње да је починила кривично дело чедоморства, полиција је ухапсила Рожајку С. Б. (24), која је у среду приведена на саслушање у Основно државно тужилаштво у Рожајама, које није било завршено до закључења овог издања "Новости".

Србија 09.03.2016 | 19:31
Језиво: Мајка бацила своју бебу у ријеку?

Немајчински чин младе Рожајке открила је једна лекарка из Берана, која је водила трудноћу младе Рожајке, која је у уторак због здравствених тегоба затражила помоћ у Општој болници у Беранама.

Гинеколошкиња код које је студенткиња долазила на контроле упитала је за бебу, а после немуштог одговора девојке, ствар је пријављена полицији, која је одмах дошла.

У разговору са инспекторима девојка је казала да се породила у једној соби своје куће у Рожајама, петог марта у зору, а да је дете рођено мртво. Наводно, леш мртворођенчета, она је потом бацила у реку...

Рожајски полицајци који су одмах о свему обавештени од својих колега из Берана, дали су се одмах у претрагу корита Ибарчанске реке и Ибра, али тело детета ни у среду није нађено. Постоје индиције да је тело закопано.

"Тек ако се нађе тело новорођенчета биће јасно да ли је реч о чедоморству, или је дете рођено мртво, како тврди С. Б.", саопштено је "Новостима" из полиције.

(Вечерње новости)

Коментари / 0

Оставите коментар