Jezivo: Majka bacila svoju bebu u rijeku?

Zbog sumnje da je počinila krivično delo čedomorstva, policija je uhapsila Rožajku S. B. (24), koja je u sredu privedena na saslušanje u Osnovno državno tužilaštvo u Rožajama, koje nije bilo završeno do zaključenja ovog izdanja "Novosti".

Srbija 09.03.2016 | 19:31
Jezivo: Majka bacila svoju bebu u rijeku?

Nemajčinski čin mlade Rožajke otkrila je jedna lekarka iz Berana, koja je vodila trudnoću mlade Rožajke, koja je u utorak zbog zdravstvenih tegoba zatražila pomoć u Opštoj bolnici u Beranama.

Ginekološkinja kod koje je studentkinja dolazila na kontrole upitala je za bebu, a posle nemuštog odgovora devojke, stvar je prijavljena policiji, koja je odmah došla.

U razgovoru sa inspektorima devojka je kazala da se porodila u jednoj sobi svoje kuće u Rožajama, petog marta u zoru, a da je dete rođeno mrtvo. Navodno, leš mrtvorođenčeta, ona je potom bacila u reku...

Rožajski policajci koji su odmah o svemu obavešteni od svojih kolega iz Berana, dali su se odmah u pretragu korita Ibarčanske reke i Ibra, ali telo deteta ni u sredu nije nađeno. Postoje indicije da je telo zakopano.

"Tek ako se nađe telo novorođenčeta biće jasno da li je reč o čedomorstvu, ili je dete rođeno mrtvo, kako tvrdi S. B.", saopšteno je "Novostima" iz policije.

(Večernje novosti)

Komentari / 0

Ostavite komentar