Миле Китић: Крстајић и Ракитић су лумповали са мном!

Након што је Иван Ракитић поклонио семафор Раднику из Бијељине, чији је председник Младен Крстајић, о њиховом пријатељству бруји регион.

Фудбал 11.03.2016 | 10:00
Миле Китић: Крстајић и Ракитић су лумповали са мном!

У време док су Србин и Хрват носили дрес Шалкеа зелени терен су често знали да замене дискотеком. За добру атмосферу био је задужен познати фолк певач Миле Китић.

Током две године које су заједно провели у Гелзенкирхену постали су више од обичних саиграча. Уз српске народњаке знали су да славе до зоре.

- Они су страшни момци! Крстајић је био прави предводник групе. Доводио је цео тим на моје наступе у Диселдорф. Крле и његови саиграчи су редовно долазили. Атмосфера је била сјајна - почиње причу за “Блиц” Миле Китић.

Познати фолк певач је често морао и да покрива фудбалере.

- Знам да су 2007. били суспендовани. Папараци су их ухватили како излазе са мог наступа око пола пет ујутру. Новинари су знали да ме зову и питају докад су Младен и Иван остали у дискотеци. Одговор је увек био исти: “Ма, само до 23, славили су неки рођендан.”

Китићеве хитове је тада певала цела екипа Шалкеа.

- Крећем да певам “Удара у главу ко шампањац”, окрећем се и видим да неки Јужноамериканци из екипе знају речи. После сам сазнао да их је Крстајић научио целу песму.

Познати фолк певач истиче да је пријатељство два фудбалера искрено.

- Сигуран сам да су изузетни пријатељи. Ивана сам упознао док се тек пробијао. Остао је исти. Пре 20 дана сам му певао у Швајцарској.

Китић стиже на “Ноу Камп”! Као Ракитићев специјални гост пратиће меч Лиге шампиона између Барселоне и Арсенала.

- Ракитић ми је оставио карте за тај меч. Причао ми је о атмосфери на стадиону и сада сам уграбио време да одем и видим како игра та Барса - завршава Китић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

тито

11.03.2016 11:08

Живјело братсво и јединство!

ОДГОВОРИТЕ