Букер напустио Игокеу!

По завршетку сезоне у АБА лиги, у редовима Александровчана већ је дошло до промјена.

Кошарка 09.03.2016 | 17:40
Букер напустио Игокеу!

Крис Букер није више члан Игокее. Управа бх. шампиона одлучила је да споразумно раскине сарадњу Американцем, који је већ пронашао нови клуб и напустио "игосе".

Осим Букера, постоји могућност да још неко од играча оде, али и да у Александровац стигну појачања, прије свега на позицијама крилног центра и центра.

"Са Крисом Букером смо у процесу споразумног раскида сарадње, а овај играч већ има нови ангажман и желимо му много среће у наставку каријере. У наредним данима планирамо ангажовање још неких појачања, прије свега на позицијама 'четири' и 'пет', као и једног играча на спољној позицији, како бисмо проширили ротацију", изјавио је спортски директор Павле Ћоровић за "ЕуроБлиц".

У Игокеи се сви надају да ће до почетка сезоне у Лиги БиХ бити спреман и Марко Чакаревић, који је због повреде пропустио већи дио сезоне у АБА лиги, у којој је тим Драгана Бајића побједом у посљедњем колу против Тајфуна 81:76 осигурао опстанак.

"Очекујемо и повратак Чакаревића за завршницу Лиге 6. У наредним данима имаћемо и јасну ситуацију око тога који играчи ће појачати наш тим, с обзиром да већ преговарамо са неколико потенцијалних појачања, на која бисмо могли рачунати у дужем временском периоду", поручио је Ћоровић.

На старту Лиге 6, Игокеа ће у дербију угостити Широки.

"У домаћем првенству смо апсолутни фаворити. Међутим, то морамо потврдити и на паркету не потцјењујући ниједног противника. Прву утакмицу играмо већ у суботу против Широког. Очекујемо да ћемо стартовати побједом у Лиги 6 и да ћемо одбранити титулу шампиона", закључио је спортски директор Александровчана.

Коментари / 0

Оставите коментар