Арсене, хвала ти, али вријеме је да кажемо збогом!

Менаџер Арсенала Арсен Венгер каже да га није брига за транспарент којим су га навијачи ’терали’ из клуба.

Фудбал 10.03.2016 | 14:40
Арсене, хвала ти, али вријеме је да кажемо збогом!

“Арсене, хвала ти за успомене, али време је да кажемо збогом“, тај натпис развили су домаћи навијачи на мечу Арсенала и Хала у ФА купу.

’Тобџије’ тренутно заостају осам бодова за првопласираним Лестером, а сва је прилика да ће испасти из Лиге шампиона јер су у првом мечу осмине финала изгубили код куће од Барселоне 2:0.

“Нема у томе ништа разочаравајуће за мене, ја радим свој посао. Гледајући историју клуба, видећете да немам чега да се плашим. Не желим да говорим о томе јер је увек иста прича – већ сам вам рекао да су некада конференције за медије веома досадне и сада је доста. Ако имате питања, питајте то неког другог, немојте поново мени долазити са тиме“, рекао је Венгер и додао:

“Знате ли некога ко је освојио ФА куп више пута од мене? Такође, мислим да би о сезони требало да се суди на крају и изненађен сам што многи то већ сада чини. Видећемо шта ће се дешавати наредних недеља, али клуб је био и у много горим позицијама од ове“.

Француски стручњак у Арсеналу је од 1996. године и са клубом је освојио три титуле у Премијер лиги, последњу 2004. године, шест пута је славио у ФА купу и играо је финале Лиге шампиона 2006.

Коментари / 0

Оставите коментар