Arsene, hvala ti, ali vrijeme je da kažemo zbogom!

Menadžer Arsenala Arsen Venger kaže da ga nije briga za transparent kojim su ga navijači ’terali’ iz kluba.

Fudbal 10.03.2016 | 14:40
Arsene, hvala ti, ali vrijeme je da kažemo zbogom!

“Arsene, hvala ti za uspomene, ali vreme je da kažemo zbogom“, taj natpis razvili su domaći navijači na meču Arsenala i Hala u FA kupu.

’Tobdžije’ trenutno zaostaju osam bodova za prvoplasiranim Lesterom, a sva je prilika da će ispasti iz Lige šampiona jer su u prvom meču osmine finala izgubili kod kuće od Barselone 2:0.

“Nema u tome ništa razočaravajuće za mene, ja radim svoj posao. Gledajući istoriju kluba, videćete da nemam čega da se plašim. Ne želim da govorim o tome jer je uvek ista priča – već sam vam rekao da su nekada konferencije za medije veoma dosadne i sada je dosta. Ako imate pitanja, pitajte to nekog drugog, nemojte ponovo meni dolaziti sa time“, rekao je Venger i dodao:

“Znate li nekoga ko je osvojio FA kup više puta od mene? Takođe, mislim da bi o sezoni trebalo da se sudi na kraju i iznenađen sam što mnogi to već sada čini. Videćemo šta će se dešavati narednih nedelja, ali klub je bio i u mnogo gorim pozicijama od ove“.

Francuski stručnjak u Arsenalu je od 1996. godine i sa klubom je osvojio tri titule u Premijer ligi, poslednju 2004. godine, šest puta je slavio u FA kupu i igrao je finale Lige šampiona 2006.

Komentari / 0

Ostavite komentar