Лестер и Варди крију једну тајну!

Најбољи стрелац Премијер лиге наводно има цену коју "лисице" не могу да одбију и ту цену неки клубови плате, а да се и не узбуде.

Фудбал 10.03.2016 | 12:00
Лестер и Варди крију једну тајну!

Најбољи стрелац Премијер лиге и прва звезда лидера на табели има цену коју клуб не може да одбије.

Нешто што је у Шпанији морање и што стоји у сваком уговору, у Енглеској је реткост и мало ко уноси такву клаузулу, али према неким информацијама са Острва управо Лестер и Џејми Варди имају такав "дил".

Његова откупна цена, пише "Тхе Тимес", износи 30 милиона фунти, односно 38,7 милиона евра!

Свет фудбала недавно је читао о томе да је Лестер продужио уговор са 29-годишњим нападачем, који је пре четири сезоне играо аматерски фудбал, а потом себе частио луксузним "бентлијем" за појачану плату на "Кинг Пауер стадиону".

Међутим, оно што у фебруару није одмах саопштено јесте Вардијев ултиматум код преговора о новом уговору, где су менаџер и он инсистирали на томе да буде унета сума коју Лестер "сутра" неће моћи да одбије.

Уколико је ово тачно, можемо се сложити око тога да ће Варди на лето бити лака мета за заинтересоване, јер није мали број клубова у Европи који 30 милиона фунти уплати без да трепне...

"Тхе Тимес" наводи Челси и Манчестер јунајтед као упознате стране о занимљивом детаљу у Вардијевом уговору са, можда, сензационалним шампионом Енглеске за сезону 2015./16..

Варди је у фебруару потписао нови уговор са Лестером до 2019. године. Стамени момак из Шефилда ове сезоне дао је 19 голова у 29 лигашких мечева, уз још шест асистенција, а јесенас је поставио рекорд Премијер лиге постигавши бар по гол у 11 узастопних кола. Од тада је мало пао у форми, па је постигао пет голова на наредних 15 наступа у лиги.

Коментари / 0

Оставите коментар