Lester i Vardi kriju jednu tajnu!

Najbolji strelac Premijer lige navodno ima cenu koju "lisice" ne mogu da odbiju i tu cenu neki klubovi plate, a da se i ne uzbude.

Fudbal 10.03.2016 | 12:00
Lester i Vardi kriju jednu tajnu!

Najbolji strelac Premijer lige i prva zvezda lidera na tabeli ima cenu koju klub ne može da odbije.

Nešto što je u Španiji moranje i što stoji u svakom ugovoru, u Engleskoj je retkost i malo ko unosi takvu klauzulu, ali prema nekim informacijama sa Ostrva upravo Lester i Džejmi Vardi imaju takav "dil".

Njegova otkupna cena, piše "The Times", iznosi 30 miliona funti, odnosno 38,7 miliona evra!

Svet fudbala nedavno je čitao o tome da je Lester produžio ugovor sa 29-godišnjim napadačem, koji je pre četiri sezone igrao amaterski fudbal, a potom sebe častio luksuznim "bentlijem" za pojačanu platu na "King Pauer stadionu".

Međutim, ono što u februaru nije odmah saopšteno jeste Vardijev ultimatum kod pregovora o novom ugovoru, gde su menadžer i on insistirali na tome da bude uneta suma koju Lester "sutra" neće moći da odbije.

Ukoliko je ovo tačno, možemo se složiti oko toga da će Vardi na leto biti laka meta za zainteresovane, jer nije mali broj klubova u Evropi koji 30 miliona funti uplati bez da trepne...

"The Times" navodi Čelsi i Mančester junajted kao upoznate strane o zanimljivom detalju u Vardijevom ugovoru sa, možda, senzacionalnim šampionom Engleske za sezonu 2015./16..

Vardi je u februaru potpisao novi ugovor sa Lesterom do 2019. godine. Stameni momak iz Šefilda ove sezone dao je 19 golova u 29 ligaških mečeva, uz još šest asistencija, a jesenas je postavio rekord Premijer lige postigavši bar po gol u 11 uzastopnih kola. Od tada je malo pao u formi, pa je postigao pet golova na narednih 15 nastupa u ligi.

Komentari / 0

Ostavite komentar