Капријати: Љута сам и разочарана у Шарапову!

Некадашња америчка тенисерка Џенифер Капријати написала је на свом твитер профилу да је 'изузетно љута и разочарана' у Марију Шарапову.

Тенис 10.03.2016 | 14:20
Капријати: Љута сам и разочарана у Шарапову!

Рускиња је објавила да је пала на допинг тесту на овогодишњем Аустралијан Опену.

Освајачица пет гренд слем титула била је позитивна на мелдонијум, супстанцу коју је узимала од 2006. године због здравствених проблема.

"Одрекла сам се каријере, али никада нисам хтела да варам, без обзира на све. Морала сам да се бацим у пешкире и патим", написала је Капријати на Твитеру.

Некадашња прва играчица света, победница три грен слема, морала је 2004. године, раније него што се очекивало, да оконча своју каријеру због честих проблема с леђима.

Џенифер Капријати се на друштвеним мрежама чак упустила и у дужу расправу о 'чистоћи' и преварама у тенису, али и животу.

Она је у каријери је освојила три Грен слем турнира – Отворено првенство Аустралије 2001. и 2002, и Ролан Гарос 2001, као и још једанаест других трофеја, међу којима је и златна медаља на Олимпијским играма 1992.

Тридесетдеветогодишња Американка је 1994. године била је ухапшена због поседовања марихуане, а годину дана касније због покушаја крађе прстена. Пре шест година била је хоспилатизована због предозирања лековима, али јој је стање одмах стабилизовано.

Коментари / 0

Оставите коментар