Kaprijati: Ljuta sam i razočarana u Šarapovu!

Nekadašnja američka teniserka Dženifer Kaprijati napisala je na svom tviter profilu da je 'izuzetno ljuta i razočarana' u Mariju Šarapovu.

Tenis 10.03.2016 | 14:20
Kaprijati: Ljuta sam i razočarana u Šarapovu!

Ruskinja je objavila da je pala na doping testu na ovogodišnjem Australijan Openu.

Osvajačica pet grend slem titula bila je pozitivna na meldonijum, supstancu koju je uzimala od 2006. godine zbog zdravstvenih problema.

"Odrekla sam se karijere, ali nikada nisam htela da varam, bez obzira na sve. Morala sam da se bacim u peškire i patim", napisala je Kaprijati na Tviteru.

Nekadašnja prva igračica sveta, pobednica tri gren slema, morala je 2004. godine, ranije nego što se očekivalo, da okonča svoju karijeru zbog čestih problema s leđima.

Dženifer Kaprijati se na društvenim mrežama čak upustila i u dužu raspravu o 'čistoći' i prevarama u tenisu, ali i životu.

Ona je u karijeri je osvojila tri Gren slem turnira – Otvoreno prvenstvo Australije 2001. i 2002, i Rolan Garos 2001, kao i još jedanaest drugih trofeja, među kojima je i zlatna medalja na Olimpijskim igrama 1992.

Tridesetdevetogodišnja Amerikanka je 1994. godine bila je uhapšena zbog posedovanja marihuane, a godinu dana kasnije zbog pokušaja krađe prstena. Pre šest godina bila je hospilatizovana zbog predoziranja lekovima, ali joj je stanje odmah stabilizovano.

Komentari / 0

Ostavite komentar