ЛШ - Пјанић: Идемо у Мадрид по чудо!

Везни играч Роме Миралем Пјанић не предаје се у борби за четвртфинале Лиге шампиона.

Фудбал 08.03.2016 | 14:00
ЛШ - Пјанић: Идемо у Мадрид по чудо!

Римаљани су у првом мечу изгубили од Реала 2:0 на свом Олимпику, али Пјанић верује у чудо у Мадриду.

"Имамо веома тежак резултат. Утакмице на оваквом нивоу одлучују детаљи, а Реал је казнио наше грешке. Идемо тамо по чудо, све је могуће у фудбалу. Ремизирали смо са шампионом Барселоном, сада ћемо покушати да одиграмо савршено и угрозимо Реал када нам се укаже прилика", рекао је Пјанић.

Рома је одличној форми од доласка Лучана Спалетија уместо Рудија Гарсеије, добила је последње три утакмивце, све три са најмање два гола разлике, а у петак је разбила Фиорентину 4:1, директног конкурента у борби за пласман у ЛШ следеће сезоне.

"Сјајно се осећам, као и остатак екипе. Сви знамо шта морамо да урадимо. Увек имамо слободног саиграча коме можемо да додамо лопту и то показује нашу самоувереност на терену", додао је Пјанић.

Реал је победио у 28 од последње 33 утакмице на свом стадиону у Лиги шампиона, а последњи пут изгубио је са два гола разлике у полуфиналу такмичења у сезони 2010/2011 од Барселоне.

Реал у утакмицу улази после првенствене победе над Селтом од 7:1 на Сантјаго Бернабеу, на којој је Кристијано Роналдо постигао четири гола.

Мадриђанима се у тим враћа Гарет Бејл, али ће одсуствовати Карим Бензема, чији ће изостанак покушати да надокнади 18-годишњи Борха Мајорал.

Утакмица у Мадриду почиње у стандардном ЛШ термину од 20:45 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар