LŠ - Pjanić: Idemo u Madrid po čudo!

Vezni igrač Rome Miralem Pjanić ne predaje se u borbi za četvrtfinale Lige šampiona.

Fudbal 08.03.2016 | 14:00
LŠ - Pjanić: Idemo u Madrid po čudo!

Rimaljani su u prvom meču izgubili od Reala 2:0 na svom Olimpiku, ali Pjanić veruje u čudo u Madridu.

"Imamo veoma težak rezultat. Utakmice na ovakvom nivou odlučuju detalji, a Real je kaznio naše greške. Idemo tamo po čudo, sve je moguće u fudbalu. Remizirali smo sa šampionom Barselonom, sada ćemo pokušati da odigramo savršeno i ugrozimo Real kada nam se ukaže prilika", rekao je Pjanić.

Roma je odličnoj formi od dolaska Lučana Spaletija umesto Rudija Garseije, dobila je poslednje tri utakmivce, sve tri sa najmanje dva gola razlike, a u petak je razbila Fiorentinu 4:1, direktnog konkurenta u borbi za plasman u LŠ sledeće sezone.

"Sjajno se osećam, kao i ostatak ekipe. Svi znamo šta moramo da uradimo. Uvek imamo slobodnog saigrača kome možemo da dodamo loptu i to pokazuje našu samouverenost na terenu", dodao je Pjanić.

Real je pobedio u 28 od poslednje 33 utakmice na svom stadionu u Ligi šampiona, a poslednji put izgubio je sa dva gola razlike u polufinalu takmičenja u sezoni 2010/2011 od Barselone.

Real u utakmicu ulazi posle prvenstvene pobede nad Seltom od 7:1 na Santjago Bernabeu, na kojoj je Kristijano Ronaldo postigao četiri gola.

Madriđanima se u tim vraća Garet Bejl, ali će odsustvovati Karim Benzema, čiji će izostanak pokušati da nadoknadi 18-godišnji Borha Majoral.

Utakmica u Madridu počinje u standardnom LŠ terminu od 20:45 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar