Лијепа Ева жели јавно извињење Жозеа Муриња!

Некадашња докторка Челсија Ева Карнеиро жели јавно извињење Жозеа Муриња у склопу нагодбе око тужбе због неправедног отказа у лондонском клубу.

Фудбал 10.03.2016 | 22:40
Лијепа Ева жели јавно извињење Жозеа Муриња!

Карнеиро је тужила ‘Плавце’ због отказа који јој је уручен неколико недеља после сукоба са сада већ бившим менаџером.

Уколико не дође до нагодбе између бивше докторке клуба и Челсија, јавно саслушање ће бити одржано касније током године.

“Ми не очекујемо решење, пошто постоје велике разлике по питању финансија двеју страна. И ми желимо да се господин Мурињо јавно извини”, рекла је Мери О’Рурк, која заступа Еву Карнеиро.

Карнеирова је напустила лондонски клуб у септембру, месец дана после сукоба са Мурињом.

Њој је улога у тиму значајно смањена после инцидента на утакмици са Свонсијем у августу (2:2), када је утрчала на терен да помогне Едену Азару, који је изгледао повређен. Снимци са те утакмице показали су да је Мурињо изнео низ увреда на рачун докторке и физиотерапеута Џона Ферна јер су истрчали на терен, а Челси је тада већ имао играча мање на терену. По правилима, уколико лекарска екипа уђе на терен, тај играч мора да напусти игру до следећег прекида, чак и ако му није потребна помоћ. Португалски стручњак је после утакмице рекао да је Карнеирова поступила наивно, да се не разуме у фудбал и за реми са Свонсијем окривио је управо лекарски тим. Одмах потом, Мурињо је протерао Карнеирову са клупе, забранио јој приступ тренинзима тима и она није виђена у клубу, нити на утакмицама од тада.

Од Карнеирове је затражено да се врати на посао средином септембра, али се она није појавила и појавиле су се информације да ће напустити клуб. Још тада су се појавиле информације да би могла да тужи ’Плавце’ и Муриња јер је остала због посла, а тужба је потврђена крајем године.

Мурињо је у међувремену добио отказ због лоших резултата и није се уопште оглашавао по питању некадашње докторке лондонског клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар