Мушкарац упао у Врбас, потрага у току

Оперативном дежурству ЦЈБ Бањалука пријављено је да је у овом граду, у Улици Саве Ковачевића, односно у близини Ребровачког моста, непознато лице пало у ријеку Врбас, након чега му се изгубио сваки траг, потврђено је "Независним" из полиције.

Република Српска 07.03.2016 | 12:45
Мушкарац упао у Врбас, потрага у току

Полицији је то пријављено у суботу око 15.55 часова, путем телефона, а потом су припадиници полицијских станица Центар, Лазарево, Обилићево, те Полицијске станице за интервенције и Ватрогасне јединице Бањалука одмах изашли на лице мјеста.

"Извршили су преглед ријечног тока на дионици од Ребровачког моста до Инцела, ком приликом нису уочили никакве трагове поменутог лица", саопштено је из ЦЈБ Бањалука.

Иначе, Центру јавне безбједности Бањалука јуче су чланови породице пријавили нестанак 53-годишњег Ранка Зрнића Кевића, наводећи да се он дан раније, око седам часова, удаљио у непознатом правцу, те да му се од тада губи сваки траг. Полиција сумња да је ријеч управо о лицу које је виђено како упада у Врбас.

"О догађају је обавијештен и Ронилачки тим Једнице специјалне полиције МУП Републике Српске. У току је рад на проналаску несталог лица", саопштено је из полиције.

Извор: Независне новине

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

гиле

07.03.2016 12:50

Додик га гурнуо 100%.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

биби

07.03.2016 15:56

Један гласац мање то одговара властима,њихов није гарант њихови узивају .

Name

ГУРАЊЕ

07.03.2016 13:40

ПОСРЕДНО ИЛИ НЕПОСРЕДНО?

ОДГОВОРИТЕ